En af mine favoritter hos Bills, Coy Wire, er blevet fritstillet. Han blev draftet som safety i 2002 og blev starter allerede i sin rookie sæson. Da Lawyer Milloy blev hentet til Buffalo få dage inden Wire’s anden sæson startede røg Wire dog på bænken. Sidenhen blev Wire flyttet til OLB positionen og har spillet godt selvom han ikke helt har LB størrelse. På det seneste har Wire døjet med skader og har endda fået nogle af sine nakkehvirvler sammenføjet, så spørgsmålet er om han nogensinde kommer til at spille football igen.

Ind er kommet Kawika Mitchell, som er 185 cm og vejer 115 kg. Eller det er i hvert fald hans vægt indtil han får sin Super Bowl ring. En stor, fed ring, som han gjorde sig fortjent til efter at have vundet Super Bowl XLII med Giants.

Mitchell kommer til at spille weak side LB, ligesom han gjorde hos Giants. Han var i startopstillingen i alle 16 kampe samt hele vejen gennem slutspillet til og med Super Bowl.

Nu mangler vi bare, at han gør det samme for Bills i 2008…..!