Det kunne jo ikke blive ved…. NFL’s evige off-season sæbeopera. Spiller han igen, trækker han sig tilbage, hvad siger hans kone og døtre, hvad siger hans medspillere?

Det er selvfølgelig Brett Favre, det handler om. Jeg har aldrig været Packers fan, men jeg har altid været Brett Favre fan. Han har spillet 257 grundspilskampe og startet de 253 af dem. De eneste han ikke har startet var de første fire….. Det er for sindssygt.

Tænk at en NFL QB kan holde til så mange kampe i træk. Det er jo ikke fordi han aldrig blev ramt – han blev faktisk sacked næsten lige så mange gange som han kastede TDs, nemlig 439 sacks mod 442 TDs.

Favre’s enlige Super Bowl sejr var i SB XXXI mod Patriots. Favre kastede to TDs og dykkede ind i hjørnet af end zonen for endnu et TD, så det var en bedre personlig præstation end hans anden Super Bowl, men året efter var en af de mest spændende Super Bowls nogensinde.

Han vandt ikke Super Bowl XXXII – det gjorde John Elway og Denver Broncos – men det er stadig en af mine favorit Super Bowls. Elway og Favre – alene de to navne får de små hår i nakken op at stå. Føringen skiftede hele tiden og Favre var iskold. I sidste ende var Elway altså lige en smule mere kold, men ham kunne man også skrive mange og lange historier om.

Man har aldrig vidst hvad man kunne forvente af Favre. Når han først kom ind i en dårlig stime, så kunne han ende med at kaste en håndfuld interceptions, men på den anden side set var han jo også i stand til at vinde en kamp egenhændigt.

Hans liste af rekorder kommer til at stå i mange år. En del af dem i hvert fald. Måske kommer Peyton Manning i nærheden en dag, men selv Colts fans ved at det nok først bliver engang omkring 2012 eller 2013 at de største rekorder begynder at falde.

Jeg kommer til at savne Captain B. Han var tough, nede på jorden og var altid glad for at spille football. Jens Arnborg sagde det bedst, da vi talte i telefonen den dag Favre bekendtgjorde sin pension: ‘Jeg vil altid huske, hvor jeg var, da jeg hørte Brett stopper’. Sådan skal det være.