Det glæder mig at DAFF’s sommerpause er slut. Jeg glæder mig nemlig til at se de danske hold i nationalligaen fordele slutspilspladserne mellem sig.

Det ser ud til at Razorbacks er ligaens tophold igen. På niveauet lige under, ligger Towers foran Golddiggers. Jeg er ikke i tvivl om at begge kommer i slutspillet. Towers står foran en blandet sensommer; først en nem kamp mod Swans, så en rigtig svært en mod Razorbacks før to udekampe mod Kings og Rebels.

Mon ikke det bliver til tre sejre og et nederlag for Towers, der i så fald slutter med en record på 8-2. Ikke nok til at vinde divisionen, men rigeligt til en plads i semifinalerne.

Golddiggers har to lette kampe mod Swans og Monarchs inden de nok løber ind i en jysk damptromle i form af Razorbacks. Det er rigeligt til at de vinder deres division.

Towers mod Golddiggers er på vej til at blive en nyklassiker i dansk amerikansk fodbold. Næste gang de to mødes bliver givetvis i semifinalen i weekenden 20-21/9. DET bliver spændende….!

Den sidste slutspilsplads ender formodentlig i enten Roskilde eller Herlev. Begge hold møder Towers i kampe, som de formodentlig taber. Men derudover synes jeg at Roskildes resterende program ser lettest ud, så mine penge er på Kings som semifinaledeltager, når grundspillet er overstået.