Forestil jer et stort telt af den slags, som fungerer som øltelt til festivaler. Hvidt med store plasticvinduer. Indeni var der store borde med kaffe, juice, snacks og lidt brød. Og her holdt al lighed med et almindeligt festtelt også op….

Lige inden for sad Adrian Wilson og Kurt Warner på hvert sit podium. Lidt længere inde sad Anquan Boldin og på den anden side Edgerrin James og Antrel Rolle. De var hver især omgivet af en kødrand af mennesker, kameraer og mikrofoner.

Somom det ikke var nok, så gik en lille gang ind mod et andet telt. Og her var det helt store slaraffenland. Resten af Cardinals’ roster sad spredt rundt ved store borde og der var frit slag hos enhver. Tommy bemandede vores kamera og så gik jeg ellers på jagt med mikrofonen.

Jeg lagde ud med Cardinals højeste spiller, TE Leonard Pope, som når 203 cm uden at strække sig…… Nu er jeg 187 cm og altså ikke mikroskopisk, men jeg nåede ham dårligt nok til hagen. Vildt.

Jeg fangede også Anquan Boldin, Tim Hightower og så selvfølgelig Sean Morey, som jeg jo har mødt og talt med tidligere. Vi måtte lige vente på at Sean blev færdig med et interview med en mexicansk TV station – på spansk… Det var åbenbart ikke kun football, som Sean trænede hos Barcelona Dragons i sin tid…

Jeg er ikke flov over at indrømme, at det var en fantastisk oplevelse at få lov til at tale med de her spillere, som om få dage træder ud på verdens største scene. Imponerende, så afslappede og imødekommende de er. Forrygende start på dagen.