Midt igennem Steelers’ pressekonference fik Tommy og jeg øje på James Harrison, som sad stort set alene ved et bord. Afsted med os, men vi blev slået på målstregen af et andet crew med et kamera. Ok – videre i teksten, så fanger vi Harrison senere. Efter at have talt med et par stykker andre vendte vi tilbage til Harrisons bord. Han sad stadig alene…

Her burde mine alarmklokker have ringet….

Når NFL’s defensive player of the year IKKE får sin egen podieplads og i øvrigt sidder helt alene, så må der være en grund til det. Den grund kendte jeg 30 sekunder, tre spørgsmål og en total sammenpakning senere.

Lad os bare sige, at James Harrison er den type linebacker, som lever for den tid han bruger indenfor kridtstregerne og som hellere vil børste tænder med et rustent barberblad end tale med journalister. Mine spørgsmål blev besvaret med – og jeg citerer: ”Yes”, ”Good”, ”To win a sixth Super Bowl”.

En erfaring rigere løb jeg videre til James Farrior – som havde sin egen podieplads – og spurgte ham hvorfor Harrison er så gnaven. ”Man, he’s always grumpy”…… Sådan…