Når man er til Super Bowl, så er der så mange ting, der lyder mere sexet end ’Media Center’. Det lyder lidt som noget i Microsoft Office pakken. Men nej – i virkelighedens verden er Media Center stedet, hvor det hele sker.

De to Super Bowl hold har selvfølgelig travlt med træning, men der er trods alt 30 andre hold, som allerede har vinterferie. Og spillere fra disse 30 hold vrimler rundt på Media Center for at give interviews, deltage i prisuddelinger, hilse på hinanden og meget andet.

I dag er jeg løbet ind i WR David Tyree, Giants (ham fra Super Bowl XLII husker I nok), QB Donovan McNabb, Eagles, QB Joe Flacco, Ravens, S Brian Dawkins, Eagles o.s.v. o.s.v. Mange af mediefolkene er jo selv tidligere spillere, så Warren Sapp er her også. Ham så jeg udenfor i en habit, der rummer nok stof til at lave et mindre festtelt…

Men ingen, INGEN, slår ham, som Jens Arnborg og jeg løb ind i da vi fulgte efter Miss USA (nå ja, hun er her også…) ind til et halvlukket photo-shoot i et separat lokale. Der stod Jerry Rice….! En af mine bedste venner er kæmpe 49’ers fan og endnu større Jerry Rice fan. Jeg ville ønske at han kunne have set det her. Jerry er så smooth, som man kan være. Cool og med en kæmpe Super Bowl ring på fingeren.

Arnborg og jeg fik vekslet et par ord med Jerry, tog et billede og så var det videre igen. So many people, so little time….