Lidt syd for Tampa ligger St. Petersburg, som har en lang, bred strand langs med den mexicanske golf. Hele området hedder St. Pete Beach og er et rigtigt ferieområde. Villaer med egne bådbroer ned til vandet. Store pastelfarvede resorts. Solskin og omkring 20 grader. Kort sagt NICE…..!

Dagens store begivenhed på St. Pete Beach var ’Celebrity Flag Football tournament’. En håndfuld nuværende og tidligere NFL spillere hyggede sig med en gang flagfootball på stranden. Stemningen var forrygende med masser af tilskuere og underholdende football.

De to QBs var Jeff Blake og Doug Flutie, som jo begge har trukket sig tilbage for længe siden. Men de kan altså stadig kaste en fuldstændig stram spiral. Blandt receiverne var Chad Ocho Cinco og Bernard Barrian. Devin Thomas var der også sammen med Fred Evans. Det kan godt ske, at Flutie ikke er helt ung længere, men han spillede begge veje og både kastede touchdowns og scorede på interceptions mens han spillede safety.

Vi brugte en del tid på at lave optagelser til i morgen, men vi havde tid til at sidde og se anden halvleg. Fed feststemning og sol på næsen. Og i pausen spillede Doug Fluties band med Doug på trommer. Busy man…