Jeg fik en sms fra Arnborg søndag morgen. Den lød ganske enkelt: ’Tillykke – eller hvad?’…. På det tidspunkt havde jeg ikke været online hele weekenden, så jeg havde ingen idé om hvad det gik ud på.

Det gør jeg så nu. En af de mest kontroversielle og højtråbende receivers i NFL, Terrell Owens, har skrevet en et-års kontrakt med Bills. Og lad det være sagt med det samme: Jeg synes at det er fedt…! Jeg ved godt at TO har haft problemer med alle de QBs han har spillet med. Og jeg ved at han har et rygte for at splitte holdkammeraterne i to lejre.

Men jeg ved også, at han er en vildt god footballspiller. Igennem 13 sæsoner har han et snit på 1.086 yards og knap 11 TDs pr. sæson. Jeg er sikker på, at TO kommer til at betyde at både Lee Evans og Marshawn Lynch får bedre sæsoner. Og TO selv kommer til at spille op til sit sædvanlige niveau.

Selvfølgelig er jeg også bekymret for hans ry, men indtil videre er jeg optimistisk. Nu mangler vi bare at se om Owens får købt jersey nr. 81 fri fra sidste års rookie skuffelse James Hardy.