Så er det blevet officielt at Terrell Owens skal spille i jersey #81 i den kommende sæson. James Hardy, der som rookie WR i 2008 spillede i #81, skifter til #84.

Det fremgår ikke om Hardy har haft nosser til at bede Owens om nogen form for kompensation, men TO har udtalt i et interview, at det havde han ikke noget at gøre med. Det måtte administrationen tage sig af. Men der var et skab med #81 og Owens i omklædningsrummet……

En eller anden form for kompensation er ellers almindelig . F.eks. da Ahman Green i sin tid kom fra Packers til Texans og gerne ville spille i #30. Han bad den daværende #30 Jason Simmons om lov til at købe det.

Simmons sagde at det var helt ok, men han ville ikke selv have nogle penge. I stedet skulle Green betale udbetalingen på et hus til en enlig forælder (et projekt, som Simmons var engageret i). Det gjorde Green hjertens gerne og så fik han #30.