Dette er måske ikke ligefrem et traditionelt blog-indlæg. På den anden side set skal ’diverse’ kategorien jo bruges til noget engang imellem.

Mens der stadig var sne i Danmark tog min kæreste og jeg en tur i Dyrehaven. Og jeg havde helt glemt hvor fantastisk smukt der kan være i Danmark, når sneen endelig lægger sig på jorden.

Vi parkerede ved Klampenborg station og gik en lang tur rundt i Dyrehaven. Den levede op til sit navn, da en flot hjorte krydsede vores sti lige foran os. Stierne var helt dækket af sne og der var ingen sjap. Hvis jeg kunne få lov at bestemme over vejret, så skulle der være flere måneder af den slags vejr hvert eneste vinter.

Inde i midten af haven var der tonsvis af børn på bobslæder og voksne på langrendski. Vi tog os en pause i en udendørs café, hvor den løse sne på jorden fik os til at tænke på skiferier og alper.

Det var en dag, som jeg sent vil glemme.