Min football-karriere startede i Århus Tigers, hvor jeg havde en rigtig god holdkammerat ved navn Kasper Petersen. Kasper havde været et år på high school i USA og været kicker på skolens hold. Han skiftede ret hurtigt til receiver og blev en så god receiver at han var på landsholdet i et par år.

Nu bor Kasper i København og har kastet sig over et nyt projekt. Han vil cykle jorden rundt, hvis han kan skaffe tilpas meget opmærksomhed om projektet. I første omgang har han startet en Facebook gruppe. Hvis den gruppe kommer op på 5.000 medlemmer, så cykler Kasper jorden rundt…..!

Det er da en sag, der kunne være sjov at følge. Se mere på Facebook under navnet:

5.000 members and Kasper bikes around the World

Send det videre til venner og bekendte. Jeg vil i hvert fald gerne se Kasper sadle jernhesten og høre historier fra turen.

Mvh
Jens