Der er nok ingen, som er i tvivl om at det er svært at komme i NFL. Men hvor svært er det egentligt?

Hvis man ser på hele USA, så er der én NFL spiller for hver 166.031 personer i landet. Sagt med andre ord, så har man omkring 0,0062 promilles chance for at blive NFL spiller, hvis man er en helt almindelig amerikaner.

Der er dog noget man kan gøre ved sagen, hvis man vil give sin søn de bedste forudsætninger for at komme i NFL. Først og fremmest bør man flytte til Louisiana, som topper listen over NFL spillere per capita med én spiller pr. bare 55.862 indbyggere – eller 80 spillere i alt. Er man ikke så pjattet med pr. capita beregninger, så kan kan også flytte til Texas, som topper listen med totalt antal spillere nemlig 179. Men så skal man altså også bokse med næsten 21 mio andre mennesker om pladserne.

Det skal ikke være nemt….! smiley