Hvad sker der nu for de kosmiske football-kræfter og deres sans for ironi….?!?!

For en uge siden kommenterede Bjørn Stadil og jeg sammendraget af kampen mellem Rams og Titans på TV3+.

Vi svinede OL Richie Incognito til efter første gang han lavede en personal foul. Så røg han på sidelinien og stod med den mest hånlige attitude og diskuterede med head coach Steve Spagnulo. Og så lavede han gudhjælpemig endnu en åndssvag personal foul. Begge to var totalt uprovokerede late hits. Vi kaldte ham et fjols og det der var værre og sagde, at han burde smides af holdet.

Nu viser det sig, at Steve Spagnulo har gjort netop det. Richie Incognito er blevet fyret af Rams. Og hvem går så ud og samler fjolset op….?!?! BUFFALO BILLS……! Jeg troede det var løgn – jeg håber virkelig at han kun er inde for resten denne sæson og så ryger direkte på porten igen…..

Det er en skam og skændsel mod et stolt hold at have et nød som Richie Incognito på rosteren. Næste gang I ser en Bills kamp, så hold øje med #62 og notér ned, hver gang han laver noget lort….. Han siger selvfølgelig at han er glad for den nye chance og at hans handlinger bare var resultatet af frustration over at tabe… Så skal han nok blive glad i Buffalo……

Aaaaarrrrrgggghhhhhh