En QB førte NFL i passing yards i 2009 med 4770 yards. Han ramte på 67,9% af sine kast. Han kastede 29 TDs og 15 INTs. Hans hold var 9-7 i regular season.

En anden QB havde 4.398 passing yards, 28 TDs og 13 INTs. Han ramte på 65,7% af sine kast. Hans hold var 10-6 i regular season.

Kun en af disse to QBs blev valgt til Pro Bowl. Hvilken af de to tror I det er…….? Hvis I sagde nummer et, så er det forkert. Han hedder nemlig Matt Schaub og spiller for Texans. De er et mindre kendt hold, som aldrig har været i slutspillet.

Brady, derimod, er alles darling og han spiller for et af de mest synlige og populære hold, så han er røget i Pro Bowl for femte gang. Jeg siger ikke, at han ikke fortjener det – blot at Pro Bowl udvælgelsen burde tages væk fra fans. De er ganske enkelt ikke objektive. I det mindste burde fans kun tælle for 10% af stemmerne, mens øvrige spillere og coaches så skulle stå for 45% hver.

Som slutbemærkning skal så siges, at Schaub nu er blevet ’valgt’ til Pro Bowl efter Brady har trukket sig grundet skader.