Nu har Bills fortalt Terrell Owens, at de ikke vil tilbyde ham en kontrakt i 2010 sæsonen. Og det giver mening – Bills har for mange offensive problemer til at Owens alene kan løse dem. De mangler i den grad ordentlige folk på o-line. Ideelt set burde Bills vælge en offensiv lineman med hvert pick i næste måneds draft…..

Dertil kommer, at Bills stadig har problemer med at finde en ordentlig QB. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes om Trent Edwards. Jeg har altid syntes godt om ham, men han virker ikke rigtig til at kunne levere varen igennem en hel sæson. Ok – så kan vi altid vende tilbage til den elendige o-line han har haft…. Men Fitzpatrick er heller ikke svaret.

Men tilbage til Terrell Owens, som nu har skrevet en post på sin Twitter, hvor han takker Bills’ fans, ejer og holdet for deres opbakning i den forgangne sæson. Og dermed kan vi sætte et punktum for Owens’ første lykkelige ‘klub-ægteskab’. Bills blev den første klub, hvor Owens opførte sig som en holdspiller både på og udenfor banen helt fra start til slut. Ingen slåskampe med QBen, ingen splittelse i omklædningsrummet eller andet af det, som alle dommedagsprofeterne forudså sidste år i marts.

Go’ vind fremover, Terrell Owens…..!