NFL Combine er en high tech udgave af Hjallerup Marked – dyrene måles, vejes og vurderes inden de købes. Forskellen er bare, at på Hjallerup Marked er der ikke en NFL Network kommentator, som hvert år stiller op til vurdering… Rich Eisen har gjort det til en tradition at løbe en 40-yarder på Combine’s sidste dag hvert år.

Og i år var ingen undtagelse. Det siger sig selv, at Rich Eisen er den suverænt langsomste løber hvert år, men han bliver da trods alt bedre og bedre. I år måske primært takket være et par lækre Under Armour sko, som han fik udleveret. Men ok, det er heller ikke nemt at løbe hurtigt i slips og jakkesæt…

Her har I klippet fra i år. Og det bliver sjovere og sjovere efterhånden som de viser hvor grusomt langsom Eisen er i sammenligning med nogle af årets Combine deltagere….

Måske skulle jeg overtale Arnborg til at vi laver en 40-yard konkurrence på TV3+. Hvem mon er hurtigst; Levy, Bjørn, Karsten, Arnborg, Tommy eller mig…?