Mange havde forventet, at tidligere Pro Bowler, Sean Morey, ville fortsætte – og formodentlig afslutte – sin karriere hos Arizona Cardinals, hvor han har været i tre sæsoner. Han har altid været utrolig populær hos både spillere og coaches i Arizona – og var den første spiller, som nuværende head coach Ken Whisenhunt skrev kontakt med da han overtog roret i Arizona.

Men så skete der forleden det, at Sean blev tilbudt en fler-årig kontrakt af divisionsrivalerne Seattle Seahawks og Sean slog til. I de seneste tre år har Seahawks mødt Sean to gange pr. sæson, så de har haft gode chancer til at se at han ville kunne gøre noget godt for deres special teams.

Fremover kommer vi altså igen til at se Sean i en grøn uniform – denne gang med #17. Dog er #81 ledigt og det nummer spillede han med i Pittsburgh, som mon ikke han skifter. Nummer 80 er også ledigt, men det bliver det ved med at være – Seahawks legende Steve Largent, spillede i #80 og siden er nummeret trukket tilbage og vil aldrig blive givet til en anden spiller. Dog fik Jerry Rice lov af Largent til at spille i #80 i den korte tid Rice var hos Seahawks. Men det var altså Jerry Rice…!

Men tilbage til Sean. Han startede sin karriere hos Patriots, spillede siden hos Eagles, så hos Steelers inden han kom til Cardinals og nu Seahawks. Han er altså rykket længere og længere vestpå hver gang han er skiftet. Så man kan sige, at dette må blive sidste stop for Sean medmindre nogen flytter et NFL hold til enten Alaska eller Hawaii…. J

Go’ vind i NFL’s mest højlydte stadium, Sean.