RB CJ Spiller blev det til for Bills med det 9. valg i nattens NFL draft. Nu er det ikke fordi Bills ikke har RBs på rosteren allerede. Med Marshawn Lynch og Fred Jackson har Bills to RBs som begge er starter-kvalitet på snart sagt ethvert hold. Og nu har de altså en tredie….

Jeg er ikke i tvivl om, at CJ Spiller er en play-maker, som general manager Buddy Nix sagde: “Han er spændende. Vi har brug for spænding”. MEN, MEN, MEN….. Det hjælper ikke meget at have tre bragende gode RBs, når man har en offensiv linie med samme brudstyrke som en masonitplade….. Bills har brug for hjælp på den offensive linie. De har ikke været rangeret højere end nr. 25 i yards gained i de seneste 7 år…… Så jeg håber virkelig, at Bills fokuserer på linien i resten af draften. Ellers kan alle disse gode RBs være ligegyldige. Og al snakken om QBs også…..

Men tager Bills nu en chance på Jimmy Clausen i 2. runde på lørdag…..? Who knows – jeg ved bare at jeg savner flere af de gode, tykke drenge.