Efter onsdagens første træning fik jeg chancen for at tale lidt med coach Mike Singletary. Han gav mig hånden og det første jeg tænkte var – hold nu kæft en pote. Ikke underligt han spillede for Bears i sin tid……

Mange mener, at Singletary er manden, som er ansvarlig for at omvende TE Vernon Davis fra en utilpasset rookie som ikke opfyldte sit potentiale til en NFL superstjerne. Der siges at være et vist far/søn forhold mellem de to. Men Singletarys kommentar til det var at ‘man kan ikke motivere en mand, som ikke VIL motiveres’.

Med andre ord er det altså i høj grad Davis’ egen fortjeneste at han har fået sin karriere på ret køl. Mange af de folk jeg har talt med herovre er af samme mening. Davis er en fornøjelse at tale med, han er udadvendt og interesseret i meget andet end kun football. Han manglede bare nogen til at vise vejen og give ham lidt vejledning.

Jeg glæder mig til at danne min egen mening, når Karsten og jeg skal tale med Davis efter eftermiddagens træning.

Stay tuned….! 🙂