Som trofaste seere af NFL Live på TV3+ ved, så har min hage siden foråret været smykket af en sofistikeret lille soulpatch. Selv mente jeg jo at den tilføjede et strejf af D’Artagnan-sk elegance til min personlighed, men jeg opdagede i lørdags at det åbenbart ikke helt passede…

(Foto: Per Falkeborg – as always)

Jeg blev i al hemmelighed gift for snart 1½ år siden. Og for ikke så pokkers længe siden fyldte jeg 40 år, mens jeg var væk på ferie sammen med familien. Min søde kone mente at en forsinket polterabend og fødseldagsfest var på sin plads. Det korte af det lange er, at jeg lørdag formiddag pludselig stod ansigt til ansigt med en flok af mine bedste venner – heriblandt Arnborg, Levy og Karsten Rasch – og så kørte toget for en fantastisk dag, som min kone havde arrangeret.

Ind imellem helikopterflyvning, svømning ved Amager strandpark, fægtning med en tidligere 13-dobbelt Danmarksmester som instruktør, whiskysmagning og spisning på restaurant hev Karsten en ’Barberingsfuldmagt’ fra min kone frem….. Denne fuldmagt gav ham lov til at barbere min soulpatch af og den slags kunne jeg jo ikke rigtig sige noget til. Så i omklædningsrummet efter fægtningen faldt min stolte soulpatch til gulvet. Tak til alle som på NFL Live på TV3+’s side på Facebook har fulgt så nøje med i skæggets liv og levned. smiley