Om knap et halvt døgns tid er Randy Moss kommet igennem ’waivers’. Derefter står det frit for ethvert hold i NFL at skrive kontrakt med ham og han kan reelt selv vælge blandt de tilbud, som kommer.

Og lad mig med det samme løfte sløret for mit bud på hvor vi får Moss at se resten af sæsonen: Kansas City Chiefs.

Chiefs har i år NFLs stærkeste løbeangreb med RB Jamaal Charles og RB Thomas Jones. Det burde have åbnet op for deres kasteangreb, men hvor Chiefs er nr. 1 i rushing yards, så er de nr. 32 i passing yards……! Rookie TE Tony Moeaki har flest catches (24) i år og WR Dwayne Bowe har grebet for flest yards (357). Trediepladsen i de to kategorier sidder RB Jamaal Charles på, med 16 catches for 191 yards. Der er med andre ord MASSER af plads til forbedring.

QB Matt Cassel kender Randy Moss indgående fra deres år sammen i New England. Og i 2008, hvor Randy Moss greb 11 TDs blev de kastet af Matt Cassel efter Tom Brady gik ud med en knæskade allerede i årets første kamp. I øvrigt mod Chiefs….

Matt Cassel har en 103,9 passer rating henover de seneste fem kampe. Han har kastet 109 bolde i træk uden en interception. Han er med andre ord rødglødende for tiden.

Chiefs har en 5-2 record og ligner en stærk kandidat til at vinde divisionen. Og som vi så i 2008, hvor Cardinals kun lige sneg sig ind i play-offs, men alligevel nåede Super Bowl, så kan alt ske i januar. Mon ikke Randy Moss gerne vil spille for et hold, som har en chance for at komme i slutspillet…?

Randy Moss har haft det bedst i de sæsoner, hvor han har haft en stærk head coach. Det havde han på ingen måde i Vikings her i anden omgang. Til gengæld får han Todd Haley som coach i Chiefs. Bare spørg Anquan Boldin om hvordan Todd Haley håndterer en receiver, som ikke gør hvad han får besked på…

Og afslutningsvis er det heller ikke uden betydning at Scott Pioli er general manager i Kansas City. Han kom til klubben i 2009 efter i syv år at have været Vice President of Player Personnel hos – guess who – New England Patriots. Han var med andre ord med til at hente Moss til Patriots i sin tid. Måske det er tid til at gentage successen.

Med lidt held kan Randy Moss endda nå at få premiere i sin nye Chiefs uniform mod Raiders, som han tilbragte to trøstesløse sæsoner hos. Sweet payback….. smiley

Det eneste, som tæller imod er at både jersey #81 og #84 allerede er optaget. Men mon ikke man kan finde en løsning på det? Om ikke andet kan han jo prøve at få sit gamle college nummer – #88 – tilbage. Det har ikke været brugt siden TE Tony Gonzales flyttede til Falcons.