Her går man og fryder sig over alle de fede oplevelser og sjove møder, som livet som NFL kommentator medfører. Og så skrev min nevø Christian lige, at han mødte Dick Butkus her den anden dag……!

Christian er udvekslingsstudent i Utah i år og har spillet football til sin onkels store glæde og stolthed. Han bor hos en familie, som er meget NFL interesseret og har set en masse football på TV i efteråret og endda også college football på nærliggende Brigham Young University.

Så han er altså ganske godt med når det handler om football. Og så var det, at han skrev til mig for et par dage siden, at han lige havde mødt Dick Butkus. Dick Butkus var legendarisk som inside linebacker for Bears fra 1965 til 1973. Han var ond i en tid uden regler for head-to-head hits og den slags.

Som tiderne skifter sad Butkus den dag i et shopping center i Utah og skrev autografer i en bog og fik en sludder med min nevø….!

Hvis I ikke har set noget til Dick Butkus før, så læn jer tilbage og nyd disse seks minutter med et sandt monster fra Midway – #51 ILB Dick Butkus…….