Her den anden dag var jeg en tur i Netto efter en ramme øl. Der løb jeg ind i en Netto-ansat, som genkendte min stemme fra NFL udsendelserne. Vi fik os en snak og det viste sig at vi holder med hvert sit AFC East hold, nemlig Bills og Patriots.

Han er nok en smule mere begejstret end mig i dag. Prøv at forestille jer et i forvejen godt Patriots-hold (og Patriots-organisation), som nu er blevet forstærket af Albert Hainesworth og Chad Ochocinco. En defensiv lineman og en wide receiver, som hver især – på deres gode dage – er blandt de bedste i ligaen.

Når de ikke har deres gode dage er det som regel på grund af mangel på motivation og respekt for deres coach.

Hainesworth var et monster i Titans inden han blev verdens største free agent flop i Redskins. Ochocinco har levet hele sit NFL-liv hos Bengals, men har lidt af manglende motivation på det seneste. Ikke mindst efter at have oplevet lidt succes med Bengals inden de faldt tilbage til deres sædvanlige plads som NFLs bundskrab.

Nu kommer begge til et hold, som i den grad kender til succes og hvis organisation er i topklasse. Og så er der en head coach i Bill Belichick, som ingen, INGEN, spiller kan vise manglende respekt.

Dette her er ganske enkelt formidabelt. Jeg tror, at Patriots får fuld valuta af begge disse signings. Tænk bare på Vince Wilfork, som Levy igen og igen roser (og med rette), som nu får selskab af endnu en super-defensive lineman.

Og Tom Brady må slikke sig om øjenbrynene. En rask Welker og en motiveret Ochocinco. Og så alle de andre.

WOW….!